Tenim ja els resultats de l'enquesta


Benvolgudes famílies,

Abans de res, *MOLTES GRÀCIES* a totes les que han participat en l'enquesta d'interessos de l'AFA 2018.

Hem estat treballant amb tota la informació i aquí tenim ja els resultats. Podeu fer clic en l'enllaç per a accedir al PDF: RESULTATS ENQUESTA AFA 2018

Per aquest motiu, deixarem oberta l'enquesta fins a final de curs, per tal de facilitar encara més la participació de totes aquelles persones que vulguin dir la seva i no ho varen poder fer en el seu moment.

81 persones han aportat la seva valuosa opinió, que ens ha permès tenir una base sobre la qual començar a dissenyar l'activitat de l'AFA per el curs vinent.

351 son les famílies que formem part de l'escola, i massa d'aquestes han quedat sense representació, creiem, per poder ser prou encertats a l'hora de respondre correctament a les seves inquietuds i interessos.

Recordem l'enllaç a l'enquesta: ENQUESTA 2018

Per a qualsevol altre tipus de qüestió, us recordem que disposeu de la bústia de suggeriments a l'entrada principal de l'escola i/o del correu de l'AFA: afasalesianesterrassa@gmail.com

Aviat ens posarem en contacte amb les persones que vàreu manifestar la voluntat de participar d'una manera o altra amb l'AFA.

Només ens queda agraïr de nou la vostra col·laboració i per avançat a les persones que ho fareu a partir d'ara.

Gràcies!!
AFA

Comments