La festa de la comunitat educativa - Ens ho hem passat genial!!!!


El passat 25 de maig va tenir lloc la festa de la comunitat educativa al pati del col·legi, una festa on cada classe fà una petita actuació musical i a la que van poder assistir les families de tots els nens. Enguany, les actuacions giraven en torn al tema contes de sempre amb un gir sorprenent, tot incloent temes actuals com diversitat, amor, amistat, respecte i companyerisme.

Festa en el pati de l'escola

Un cop acabades totes les actuacions vam poder gaudir d'un sopar de germanor on les familes van compartir els aliments que havíen portat, més de ¿? persones van quedar-se al pati de l'escola a gaudir d'aquest sopar tan esperat per petits i grans al llarg de tot l'any.

L'Afa va organitzar un concurs de postres amb tres premiats (més dolç, més bó i més ben presentat), que es van endur a casa un val de regal d'Abacus. Després, vam poder prendre un café escoltant i ballant la música i ball que ens va oferir l'orquestra Toni i Tino, la Banda del Vespino.

Concurs de postres 
Millor presentación

Més original 
Més dolç

Com a fi de festa, tothom qui va voler va poder fer-se unes fotos divertides al Photocall que havíen preparat alguns membres de l'Afa amb molt de carinyo, i que va fer servir el hastag #comunitateducativa, encara hi podreu veure les fotos al Instagram!

Els nens s'ho van passar d'allò més bé i tots plegats vàrem gaudir d'un sopar molt maco, amb els pares i profes. Esperem que la cel·lebració de l'any vinent sigui al menys tan divertida com aquesta!

Comments