El taller de nadal... tot un èxit!


TALLER DE NADAL
El dimarts 27 de novembre va tenir lloc el tradicional Taller de Nadal, malgrat en els darrers dos anys s’havia deixat de fer. Aquest es va fer en la franja horària de 15h a 17h.
Organitzat per la comissió d’Escola de Famílies, el taller va ser guiat per l’Esperanza, una àvia de 6 infants de l’escola. La Esperanza va proposar fer un calendari d’advent amb capses de llumins i goma eva.

A les 19 participants (on tenim els homes??) els va agradar molt, tant fer-lo com el resultat, i van poder demostrar les seves grans habilitats pels treballs manuals i inclús hi va haver lloc per a la creativitat i la imaginació a l’hora de decorar-lo.
La Esperanza i la Silvia (la seva filla i membre de la comissió) ho van portar tot tant ben preparat i organitzat, que ens va donar temps fins i tot de compartir i admirar tranquil·lament tota la feina feta. Realment vam passar una bona estona ben entretingudes.

Des de la comissió d’Escola de Famílies, volem donar les gràcies a la Esperanza i especialment a totes les dones que van participar tant engrescades al taller, GRÀCIES!!

També volem animar a tothom  a participar en els propers tallers i xerrades que anirem fent al llarg del curs, en diverses franges horàries i amb possibilitat de participar també amb els infants.


Per últim, conscients dels residus que vem generar en aquest taller (tots els llumins de les capsetes), volem suggerir una altra manualitat per fer a casa per tal d’aprofitar i reciclar tots els llumins que van quedar. Esperem que us agradi i que ho compartiu amb nosaltres si ho feu.



Us convidem a fer comentaris i propostes!


Comments