Nostres cyberabelles premiades pel Jurat! Guanyadors Carnestoltes 2020

Hola a tothom!

Aquest passat diumenge les famílies que formaven part de la comparsa de l'AFA de l'escola van  participar en la XLIII Rua Infantil de Carnestoltes de Terrassa.



Sota el lema: "Obre els ulls, no volem cyberabelles!" més de 100 persones de la comunitat educativa de la nostra escola vam gaudir, riure, ballar i cantar, tot reivindicant la necessitat de protegir les abelles i el seu ecosistema, i posant de manifest el decisiu paper que aquestes tenen en el funcionament equilibrat del nostre planeta i, per tant, en la vida de la resta d'espècies que el poblem.


Ens vam disfressar d'abelles robòtiques, abelles que no haurien  d'existir mai. Per unes hores, vam convertir-nos en abelles semblants a les que haurem de dissenyar i programar en un futur proper si no fem tot el possible per aturar-ne la seva desaparició. 




Va ser una gran notícia resultar una de les set comparses premiades pel Jurat! Així doncs, tota la feina feta i la il·lusió de totes les persones participants va ser plenament recompensada a l'acte final de la plaça Nova. Per si això fos poc, la jornada va continuar amb un fantàstic dinar de germanor al pati de l'escola, on vam poder seguir compartint un gran dia amb alegria.



L'any que ve ho repetirem i tornarem a fer-la grossa. Us hi esperem a tots i a totes. 

Visca el Carnestoltes!!


Comments